Yay the word is out! Loopbaancoaching

Yay, the word is out, vanaf nu kan je bij mij ook terecht voor loopbaancoaching en outplacementcoaching!

Voor mij is dit een logische stap maar ik kan me bedenken dat je denkt: "hoe komt ze daar nu bij"?


Wel, ik ben eigenlijk van opleiding personeelswerker en heb dan ook jaren in de HR wereld gewerkt als uitzendconsulent maar ook als trajectbegeleidster. Dat wil zeggen dat ik zowel ervaring heb met de arbeidsmarkt in functie van werving en selectie maar ook in het coachen van mensen naar de juiste job. Het voelt voor mij een beetje als thuiskomen.

Ik weet zelf als geen ander dat je goed voelen in je job heel cruciaal is en dat dit afhankelijk is van een aantal factoren. Niet alleen je jobinhoud maar ook de randfactoren spelen hierin een grote rol.


Ik ga dus heel graag mee op zoek met jou naar een job die echt bij je past, een job waar je energie uithaalt, waar je warm van loopt. Durf het praktische, de verwachtingen,... even los te laten en voel eens bij jezelf wat je echt graag zou doen en bekijk wat jou hierin tegenhoudt.


Ik ga met jou op zoek naar:

- waar jij warm van loopt, waar jij energie uithaalt, wat zijn jouw energievreters,...

- wat zijn jouw dromen (je mooiste leven)

- jouw waarden/normen

- jouw talenten

- jouw competenties en vaardigheden

- verschillende professionele mogelijkheden die beter bij jou passen

- een betere werk-privé balans

- eventuele opleidingen

- hoe jij je in de arbeidsmarkt kan positioneren

- de juiste werksfeer

- belemmeringen op werkvlak

- ...


Ik kan alvast niet wachten om aan de slag te gaan!


Loopbaancoaching wordt gesubsidieerd dus bekijk zeker even of je in aanmerking komt voor loopbaancheques. Meer info vind je op de pagina onder loopbaancoaching.


Wil je graag een afspraak? Stuur dan een mailtje naar annelies.jordaens@positivibes.be


ism Positive VibesAnnelies Jordaens
Interescautlaan 100
2627 Schelle
0476/41 33 49
info@anneliesjordaens.be
BTW BE0644.528.772

© ANNELIES JORDAENS