Online Leven met Prikkels traject #hspalskracht

Bijgewerkt: jun 9WHAAAAAAA het is zover!!!!! Het online Leven met Prikkels traject #hspalskracht staat online!⁠ ⁠ Ik heb het er al vaker over gehad en het heeft langer geduurd dan verwacht maar het is gelukt! Waarom duurde het langer? Omdat ik er gewoon een super compleet programma van heb gemaakt! Ah ik ben zo enthousiast!⁠ ⁠


In 6 modules neem ik je mee doorheen het verhaal van hoogsensitiviteit. Elke module bevat een stuk 👩🏻‍🎓 theoretisch kader (video + pfd), een 💪🏻 coachingsopdracht en een 🙏🏻ontspanningsoefening.⁠ Ik deel niet enkel mijn kennis die ik opdeed tijdens opleidingen maar ook mijn eigen ervaringen als hoogsensitief persoon.⁠ ⁠ Waarom dit traject? Omdat ik merk dat nog teveel mensen hoogsensitiviteit ervaren als een last. Pas op: ik weet perfect waar je het over hebt, geloof me vrij. MAAR het kan ook echt anders! Ik zou niet meer zonder kunnen/willen.⁠ ⁠ ➡️ Wil je graag meer informatie over het traject? Scrol dan even verder door naar https://www.anneliesjordaens.be/online-leven-met-prikkels-hspalskra, daar vind je alle informatie.⁠ ⁠ Laat je inspireren naar een gezond, energiek en gelukkig leven!⁠ ⁠ ⁠

0 keer bekeken

Annelies Jordaens
Interescautlaan 100
2627 Schelle
0476/41 33 49
info@anneliesjordaens.be
BTW BE0644.528.772

© ANNELIES JORDAENS