NIEUW online WORKOUTS op Sisu's Me-Time

Langdurige stress heeft zijn uitwerking op zowel lichaam als geest met als gevolg vaak lichamelijke en mentale klachten zoals o.a. hoofdpijn, slecht slapen, depressieve klachten, maagklachten, moeilijk kunnen concentreren, nek- en schouderpijn, hyperventilatie, constante moeheid,...


Ikzelf ben heel gevoelig voor stressklachten. Het is dan ook vanuit die insteek dat ik jaren geleden de switch heb gemaakt naar yoga, meditatie en relaxatie. Onze maatschappij loopt zo gebukt onder stress (en zeker nu in deze Coronatijd) dat bijna iedereen last heeft van chronische stressklachten. Hoe drukker we het hebben, hoe succesvoller we worden aanzien. Hoe minder tijd we hebben voor onszelf, hoe beter. Dit klopt toch niet?


Bewegen en mediteren hebben mij alvast enorm geholpen de voorbije jaren. Stress, frustraties, negatieve gedachten gaan vast zitten in je lichaam. Het is een zalig gevoel wanneer je deze kan loslaten en opnieuw rust en ontspanning kan ervaren. Vandaar dat ik dit heel graag met jou wil delen.


Met het platform Sisu's Me-Time bied ik jou die beweging en meditatie aan onder de vorm van verschillende yogastijlen, full body workouts, meditaties, relaxatieoefeningen, tips en inspiratie en nog veel meer. Het platform bevat reeds meer dan 40 verschillende video's en zal organische verder groeien.

Je kan elke video of oefening zoveel herhalen als je wilt, wanneer je maar wilt vanuit je eigen veilige plek, je eigen comfortzone (en zonder verkeersproblemen ;o) )


Is dit iets voor jou? Dan kan je toegang krijgen tot het platform voor maar 19,95 euro per maand.

Ik kreeg onlangs nog te horen dat ik veel te weinig vraag voor zoveel leuke video's maar ik wil zoveel mogelijk mensen inspireren naar een gezonder en gelukkiger, meer ontspannen leven. Ik probeer dus heel bewust de prijs zo laag mogelijk te houden (waarmee ik niet beloof dat de prijs nooit zal veranderen).


Inschrijven? www.anneliesjordaens.be/shop

Recente blogposts

Alles weergeven