GRATIS webinar: Eerste hulp bij lock down voor (hoog)gevoelige personen.

Bijgewerkt: jul 31


Here we go again... daar is hij dan: Coronagolf nummer 2.


Ik merk dat de angst en ongerustheid weer zeer aanwezig is. Ook ik voel opnieuw ene druk, ben bezorgd, voel me wat moedeloos, geraak wat gefrustreerd,... en daarom bedacht ik deze week toen in 's nachts wakker lag: "als ik nu nog eens een webinar geef rond hoe je die tweede golf kan aanpakken?" Want zeker mensen die wat gevoeliger zijn, kunnen echt gebukt lopen onder de energie die nu heerst.


Zo gezegd zo gedaan: volgende week zondag, 9 augustus, geef ik om 10u een live webinar rond eerste hulp bij lock down voor (hoog)gevoelige personen. Iedereen welkom! Het wordt weer een webinar boordevol praktische handvatten en tips. Kan je er niet live bij zijn, geen probleem, je ontvangt de replay nadien. Deze kan je tot 7 dagen achteraf bekijken.

Schrijf je nu in via de link://linktr.ee/anneliesjordaens ⁠ Tot zondag!⁠ ⁠

0 keer bekeken

Annelies Jordaens
Interescautlaan 100
2627 Schelle
0476/41 33 49
info@anneliesjordaens.be
BTW BE0644.528.772

© ANNELIES JORDAENS