top of page

Annelies Jordaens sluit de deuren

De laatste tijd kreeg ik heel veel vragen over hoe ik dat nu ga doen, zwanger/kindje, zeer terechte vragen en ik kan jullie dan hierbij ook meedelen dat de beslissing is gevallen.

Ik moet jullie niet uitleggen dat de laatste jaren als zelfstandige heel zwaar zijn geweest. Het heeft zijn tol geëist op verschillende vlakken; financieel, mentaal, fysiek,... Daarbij komend krijg ik in juni het mooiste cadeau dat ik mij ooit had kunnen indenken en ik ben daar zo ongelooflijk dankbaar voor. Ik geniet elke dag van mijn zwangerschap en koester ook echt deze ervaring.

Ik heb dan ook beslist om te stoppen als zelfstandige. En geloof mij, terwijl ik dit typ borrelen de tranen op maar ik ben er wel van overtuigd dat dit even de beste beslissing is voor mij en voor mijn kindje.

Ik hoop tot eind april 2023 les te kunnen blijven geven (zo niet zorg ik voor vervanging) en daarna focus ik mij helemaal op dat toekomstige wondertje. De laatste les valt op donderdag 27 april. Concreet wil dat dus zeggen dat er vanaf mei geen groepslessen meer zullen worden aangeboden.


Er is ook goed nieuws! Mijn allerliefste collega's Tina en Isabelle nemen de groepspraktijk over!!! Gezondheidsstudio Sisu zal dus niet verdwijnen maar zal vanaf mei (en praktisch gezien misschien al wat vroeger) onder de vleugels komen van deze 2 fantastische madammen! Voor de individuele begeleidingen verandert er dus niets en kunnen jullie nog steeds terecht bij een geweldig team van professionele therapeuten/coaches!

Dikke merci Tina en Isabelle, ik heb het jullie al gezegd: als ik aan iemand Sisu moet toevertrouwen, is er niemand anders die het beter zou doen en die ik meer vertrouw dan jullie! Merci!

Voila, het is gezegd, ik vind het vreselijk spannend maar hoop op jullie begrip. Weet dat dit voor mij 1 van de moeilijkste beslissingen ooit is geweest. Sisu was mijn eerste kindje dat ik met heel veel liefde heb opgestart en heb laten uitgroeien. Nu zijn er andere dromen.

Alvast dank jullie wel voor jullie vertrouwen in mij en tot in de les! (Aja want ik val niet van de aardbol he hihi ;o) )

Warme groetjes,

Annelies

34 weergaven0 opmerkingen
bottom of page