Wie ben ik?

Hallo, zo fijn dat je de weg hebt gevonden naar mijn website. Ik ben Annelies en ik stel me graag even aan je voor.

Al heel vroeg was het voor mij duidelijk dat ik graag mensen wilde helpen. Hoe en wat dat wist ik niet maar verbinding is wel altijd belangrijk geweest in mijn leven, hoewel ik niet het meest populaire kind was op school. 

Ik was wel zeer hulpvaardig, plichtsbewust, verantwoordelijk en werd vooral aangetrokken tot degene die het wat moeilijker hadden. Mijn rechtvaardigheidsgevoel was ontzettend groot. 

Een studiekeuze maken was voor mij dus duidelijk: mensen helpen en hoe kon dat

beter dan maatschappelijk assistente. Zo gezegd, zo gedaan. 

Ik heb heel lang gewerkt als trajectbegeleidster/coach maar toen mijn toenmalige bedrijf failliet ging en ik plots thuis zat heeft het me wel aan het denken gezet: "Wat nu". 

Van mijn 6 jaar heb ik altijd gedanst. Ik was op dat moment ook verantwoordelijke van een dansschool en gaf dansles. Voor mij was dit mijn uitlaatklep, mijn therapie zeg maar. Het was dan ook een heel logische keuze om dit te gaan combineren met coaching van mensen. 

Een heel aantal diploma's later, ben ik dus nu aan het werk als lichaamsgerichte therapeute. Ik ben gespecialiseerd in hoogsensitiviteit, relaxatie, cranio sacraal therapie en yoga. 

Mijn missie? Nog steeds dezelfde: jou begeleiden naar een gelukkig en gezond leven!

Sinds augustus is mijn grote droom uitgekomen. Mensen kunnen begeleiden in alle facetten van het leven: mentale gezondheid, werk, bewegen, voeding en ontspanning. Ik richtte Gezondheidsstudio Sisu op en laat me omringen door 5 prachtige, professionele madammen die mijn visie volledig volgen. 

Wees dus welkom!

Warme groetjes,

Annelies

Praktisch:

Gezondheidsstudio Sisu

Interescautlaan 100, 2627 Schelle

0476/41 33 49

info@anneliesjordaens.be

Wanneer je de Interescautlaan uit rijdt kom je aan een grote poort. Deze rij je binnen tot helemaal achteraan de parking. 

Rechts van je zie je een schuifdeur, hier ga je naar de 2e verdieping. Welkom!

Contact

Annelies Jordaens
Interescautlaan 100
2627 Schelle
0476/41 33 49
info@anneliesjordaens.be
BTW BE0644.528.772

© ANNELIES JORDAENS

download (6)

Mindset-coaching

Go to link